Et suyu, bulyon, çin tuzu, msg, soya yok

Bir lezzet durağı “çiğköfte”

Ülkemizde ortaya çıkan ve kısa bir zaman içerisinde dünya üzerinde birçok ülkede sevilerek yenmeye başlanan çiğköfte üstünden yıllar geçmesine rağmen hala insanlar tarafından sevilerek yenmektedir. Hemen hemen her şehirde kolay bir şekilde temin edebileceğiniz çiğköfte, bayilikte Almanya’nın büyüyen Franchise gıda firması Hacıalioğlu çiğköfte adı altında da yurt dışında büyük bir gelişme kaydetmektedir.

Sağlığınız için en iyisi

İnsanların sağlıkları göz ardına alınarak üretilen çiğköftelerin yanı sıra bizler tamamen bitkisel ürünler kullanarak çiğköftelerimizi yaparak sizlere sunmaktayız. Bir çiğköftenin lezzetli olabilmesi için içerisinde kullanılan yeşilliklerin taze olması gerekmektedir ve ayrıca yeşilliklerin çok iyi bir şekilde yıkanması gerekmektedir. Bunun yanı sıra kullanılan baharatlar da çok önemlidir. Kullanılan her baharatın oranına dikkat edilmelidir aksi takdirde yediğiniz çiğköfteden istediğiniz tadı alamazsınız.

Gönül rahatlığı ile yemeniz için

Her insanın ağzının tadı birbirinden farklıdır. Kimi insanlar ekşiyi severken kimileri de acıyı sevmektedir. Buna ek olarak et yemeyen insanlar için de etsiz üretilen çiğköfteler büyük bir ilgi görmektedir. Et yiyen insanların içinin rahat etmesi için tamamen helal olan çiğköfteler özenle yapılmaktadır. Çiğköftenin yanında vazgeçilmez olarak yerini alan ayranlar ve şalgam suları da sizlere daha iyi bir lezzet imkânı sunmaktadır. İsteğinize göre lavaşa sarıp yiyebileceğiniz çiğköfteyi marul arasında da yemeniz mümkündür. Bu konuda tercih tamamen sizlere aittir.

blank blank blank blank blank blank blank

HIZLI BAYİLİK BAŞVURU FORMU

    Neden Hacıalioğlu Çiğköfte
    ULTRA LÜKS BAYİLİK PAKETİ

    20.000 TL'lik çiğ köfte bayilik paketine ek
    mısır makinesi, çay kazanı, derin dondurucu
    tatlı dolabı, özel tabela

    Facebook Instagram Youtube Youtube

    Gözlerini dünyaya yeni açan bir bebeğin bile delikanlı olmasına yetecek tam "10 yılı azimle tamamladık"

    Kolay olmadı küçücük bir dünyadan çıkıp Hacıalioğlu markasını Türkiye'nin 500 noktasına ulaştırmak.
    Elbette zor oldu yabancı memleketlerde şanlı bayrağı dalgalandırmak. Ama inandık, birlikte başardık...

    Yola birlikte çıktığımız ve yolda karşılaştığımız tüm dostlarımıza selamlar olsun. Bu gurur hepimizin...

    Yönetim Kurulu Başkanı
    HEMEN ARA 0552 343 34 34
    Tıkla Ara
    Hemen Ara