Et suyu, bulyon, çin tuzu, msg, soya yok

Hacıalioğlu Çiğ Köfte – Karlı Bir Bayilik Fırsatı…

Yüksek ücret alıp, payınızın büyük bir kısmını alan bayilikleri unutunuz. Sadece 7.990 TL ile sizde HACIALİOĞLU çiğ köfte bayisi olup kendi işinizi kurun. Bayilik için vereceğiniz 7.990 TL karşılığında hem profesyonel markamızı arkanıza alın hem de çiğ köfteci bayilik paketimizi alın.

Bayilik paketi içerisinde bulunan ürünlerimiz şöyledir ;

150 CM paslanmaz krom soğutucu çiğ köfte dolabı ve 150 CM müşteri karşılama ve hizmet konsolu, 12 adet şık sandalye,3 adet masa, 3 metre boyutunda ışıklı tabela, fırın,hassas terazi, 3000 adet el broşürü, 1000 adet kartvizit, açılış için bedelsiz 200 KG çiğ köfte, yazlık ve kışlık olmak üzere 2 adet önlük, fiyat listesi, özel çiğ köfte yapım tepsisi, hizmet tahtası, 2 adet baskılı t-shirt, 1 adet bıçak, baskılı 2 boy 10 KG poşet, 2G baskılı dürüm naylonu, 5 KG baskılı masa kâğıdı, 1000 adet baskılı ıslak mendil, 250 adet küçük, 250 adet orta ve 150 adet büyük boy köpük tabak, 2 adet askılı kırlangıç bayrak, 10 adet tanıtım broşürü, 2 adet limon suyu, baskılı 2 adet nar ekşili sos, 300 adet plastik sos kabı, 500 adet plastik eldiven, açılış süslemesi için 100 adet baskılı balon.

Siz sadece dükkân kirasını veriyorsunuz geri kalan tüm hizmetler 7. 990 TL olan bayilik ücretinizin içinde size ulaştırılıyor.

Kendi işinizin patronu olmak hiç bu kadar uygun fiyatlı ve kolay olmamıştı. Sizde hemen YURTİÇİ VE YURTDIŞI yeni şube başvurularınızı yaparak her geçen gün büyüyen ailemize katılın.

 

23072012281 - Kopya

Yurtdışında Bosna ve Saraybosna şubelerimiz dâhil 250 şubemiz ile her geçen gün büyüyen ve alanında tanınan büyük bir markanın gücünü arkanıza alıp risksiz büyüme tecrübesini yaşayın.
BÜYÜK KAR ELDE EDİN
Kârımızın büyük çoğunu bayilerimize bırakıyoruz. Reklam ve benzeri ek ücretler talep etmiyoruz. En iyi çiğ köfteyi en uygun fiyata ve yüksek kâr oranları ile sunuyoruz.
İŞİNİZİ KURARKAN HER ZAMAN YANINIZDAYIZ!
Bayilik başvurusunda bulunduğunuz andan itibaren dükkân incelemesi, iş yerinin kurulumu, satış stratejisi, personel eğitimi, açılış şenliği ve sürekli olarak telefon desteği ile eksikleriniz hakkında bilgi verilip daha fazla kazanmanıza yardımcı olacak ek gelir imkânları hakkında bilgiler dâhil her konuda yardım ediyoruz. Satış anında ve satış sonrasında he zaman bayilerimize destek oluyoruz.
BİRBİRİNDEN LEZZETLİ ÜRÜNLER…
Çiğ köftelerimizin içerisinde et suyu, bulyon, MSG, Çin tuzu gibi hem yapay hem de zararlı ürünler kullanmamakta olup sağlıklı ve doğal bir şekilde üretim gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca müşterilerimize çiğ köfteye ek olarak şu lezzetleri sunmaktayız;

– İçli Köfte
– Mantı
– Midye Dolma
– Künefe
– Sufle
– Kadayıf dolması
– Tepsi Tatlı
– Bardakta Mısır
– Paçanga Böreği
– Dondurma
– Cips Funny
– Salep
– Boza
– Vitamin Büfe

blank blank blank blank blank blank blank

HIZLI BAYİLİK BAŞVURU FORMU

    Neden Hacıalioğlu Çiğköfte
    ULTRA LÜKS BAYİLİK PAKETİ

    20.000 TL'lik çiğ köfte bayilik paketine ek
    mısır makinesi, çay kazanı, derin dondurucu
    tatlı dolabı, özel tabela

    Facebook Instagram Youtube Youtube

    Gözlerini dünyaya yeni açan bir bebeğin bile delikanlı olmasına yetecek tam "10 yılı azimle tamamladık"

    Kolay olmadı küçücük bir dünyadan çıkıp Hacıalioğlu markasını Türkiye'nin 500 noktasına ulaştırmak.
    Elbette zor oldu yabancı memleketlerde şanlı bayrağı dalgalandırmak. Ama inandık, birlikte başardık...

    Yola birlikte çıktığımız ve yolda karşılaştığımız tüm dostlarımıza selamlar olsun. Bu gurur hepimizin...

    Yönetim Kurulu Başkanı
    HEMEN ARA 0552 343 34 34
    Tıkla Ara
    Hemen Ara