Et suyu, bulyon, çin tuzu, msg, soya yok

Hayatınıza yer etmiş bir lezzet

Ülkemiz için çıktığı günden itibaren vazgeçilmez bir lezzet haline gelen çiğköfte zaman geçtikçe birçok ülke tarafından da benimsenmeye başlamıştır. Bayilikte Almanya’nın büyüyen Franchise gıda firması Hacıalioğlu çiğköfte yurtdışında bu mükemmel lezzet ile buluşmak isteyen insanlar için çalışmalarını en iyi şekilde sürdürmektedir. Hem yabancı insanlar için hem de Türkiye’den uzak bir hayat sürdüren insanlar için çiğköfte ile buluşma fırsatı bu durum ile sağlanmaktadır.

İster acılı ister ekşili “çiğköfte”

İnsanlar damak tatları genellikle birbirlerinden farklıdır. İnsanların damak tadı genellikle büyüdüğü çevre ile alakalı bir durumdur. Doğu bölgesinde yaşayan insanlar genellikle acı tatları severken diğer gölgelerde bu durum biraz daha farklı olabilir. Fakat çiğköfte sayesinde istediğiniz her tadı tadabileceksiniz. Bunun yanı sıra insanların kimisi lavaş kimisi de marul ile çiğköfte yemeyi tercihe eder. Fakat dikkat edilmesi gereken en önemli nokta hem çiğköftenin içerisine konulan hem de yanında yenilen yeşilliklerin tamamen bitkisel olmasıdır.

Korkmadan yiyebilin diye

Günümüz koşullarında insanlar tereddüt ettikleri için etli çiğköfte yemeyi tercih etmemektedir. Çiğköfte için olmazsa olmaz olan et sizlere tam bir lezzet sunmaktadır. Artık insanlar korkmadan yesinler diye tamamen helal olan çiğköfteler ile sizlerin karşısındayız. Bu sayede sevdiğiniz lezzetlerden uzak kalmadan istediğinizi yiyebileceksiniz. Sizler de hayatınızda büyük bir yere sahip bu yiyecek ile buluşmak için daha fazla beklemeyin.

blank blank blank blank blank blank blank

HIZLI BAYİLİK BAŞVURU FORMU

    Neden Hacıalioğlu Çiğköfte
    ULTRA LÜKS BAYİLİK PAKETİ

    20.000 TL'lik çiğ köfte bayilik paketine ek
    mısır makinesi, çay kazanı, derin dondurucu
    tatlı dolabı, özel tabela

    Facebook Instagram Youtube Youtube

    Gözlerini dünyaya yeni açan bir bebeğin bile delikanlı olmasına yetecek tam "10 yılı azimle tamamladık"

    Kolay olmadı küçücük bir dünyadan çıkıp Hacıalioğlu markasını Türkiye'nin 500 noktasına ulaştırmak.
    Elbette zor oldu yabancı memleketlerde şanlı bayrağı dalgalandırmak. Ama inandık, birlikte başardık...

    Yola birlikte çıktığımız ve yolda karşılaştığımız tüm dostlarımıza selamlar olsun. Bu gurur hepimizin...

    Yönetim Kurulu Başkanı
    HEMEN ARA 0552 343 34 34
    Tıkla Ara
    Hemen Ara