Et suyu, bulyon, çin tuzu, msg, soya yok

Hem sağlıklı hem lezzetli

Hem sağlıklı hem lezzetli

Ülkemizde birçok yiyecek zaman aşımına uğramadan günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Bu yiyeceklerin başında yer alan çiğköfte de genç yaşlı demeden birçok insanın damak tadına hitap etmektedir. Ülkemizin yanı sırı yurtdışında da oldukça sevilen bu yiyecek bayilikte Almanya’nın büyüyen Franchise gıda firması Hacıalioğlu çiğköfte adıyla insanlarla buluşmaktadır.

Sağlığınız tehlikede değil

Son zamanlarda çiğköfte satışı yapan firmaların bir kısmı kullandıkları etlerin sağlıksız olması nedeni ile insanlara zarar vermektedir. Doğru şekilde ve temiz ortamlarda yapılmadığı takdirde sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilecek olan çiğköfteler firmamız tarafından tamamen malzemeler kullanılarak yapılmaktadır. Kullanılan yeşilliklerin tazeliği ve iyi yıkanması bu noktada en dikkat edilmesi gereken noktadır. Bunun yanı sıra kullanılan baharatların da kaliteli olması büyük bir önem taşımaktadır.

Şüphe duymadan yenilen “çiğköfteler”

İnsanların tercihlerin göre çiğköfte çeşitli şekillerde yapılabilir. Kimi insanlar bol acılı ve bol baharatlı severken kimileri de daha hafif yemeyi tercih etmektedir. Çiğköftenin yanında vazgeçilmez içecekler olan şalgam suyu ve ayran da lezzetin bir bütün haline gelmesine yardımcı olur. Etli ya da etsiz yapılıp yiyebileceğiniz tamamen helal olan çiğköfteler yapım aşamasında ve daha sonrasında tamamen sizlerin sağlığı düşünülerek tamamlanmaktadır. Sizler de vazgeçilemeyen bir lezzet olan çiğköftelerinizi içiniz rahat ve lezzetini hissederek yemek istiyor iseniz daha fazla beklemeden siparişinizi gönül rahatlığı ile verebilirsiniz.

blank blank blank blank blank blank blank

HIZLI BAYİLİK BAŞVURU FORMU

    Neden Hacıalioğlu Çiğköfte
    ULTRA LÜKS BAYİLİK PAKETİ

    20.000 TL'lik çiğ köfte bayilik paketine ek
    mısır makinesi, çay kazanı, derin dondurucu
    tatlı dolabı, özel tabela

    Facebook Instagram Youtube Youtube

    Gözlerini dünyaya yeni açan bir bebeğin bile delikanlı olmasına yetecek tam "10 yılı azimle tamamladık"

    Kolay olmadı küçücük bir dünyadan çıkıp Hacıalioğlu markasını Türkiye'nin 500 noktasına ulaştırmak.
    Elbette zor oldu yabancı memleketlerde şanlı bayrağı dalgalandırmak. Ama inandık, birlikte başardık...

    Yola birlikte çıktığımız ve yolda karşılaştığımız tüm dostlarımıza selamlar olsun. Bu gurur hepimizin...

    Yönetim Kurulu Başkanı
    HEMEN ARA 0552 343 34 34
    Tıkla Ara
    Hemen Ara