Et suyu, bulyon, çin tuzu, msg, soya yok

Kültür niteliğinde bir yiyecek

Türkler için geçmiş zamanlardan beri vazgeçilmez bir yiyecek olan çiğköfte zaman içerisinde de popülerliğinden bir şey kaybetmeyerek günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Bu süreç içerisinde ülkemiz dışında birçok ülkede de sevilerek yenmeye başlayan bu yiyecek herkes tarafından sevilmiştir. Bayilikte Almanya’nın büyüyen Franchise gıda firması Hacıalioğlu çiğköfte sizlere her daim kaliteli ve lezzetli bir tat verebilmek amacı ile hizmetlerini sürdürmektedir.

Severek yiyebilmeniz için

İnsanların damak tatları birbirinden farklıdır. Kimi insanlar çiğ köfteyi acı kimi insanlar ekşi kimileri de acısız sevmektedir. Fakat insanların tek ortak noktası tamamen helal olan çiğköfte yiyebilmektedir. Birçok insan helal olup olmadığına güvenmediği için dışarıdan çiğköfte yerken tereddütte kalmaktadır. Bizler sizlerin içinin rahat etmesi için her daim özenle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Tazeliği lezzetle buluşturun

İnsanların bazısı çiğköfteyi lavaş ile dürüm yaparak yemeyi tercih ederken kimileri de yeşillikler eşliğinde yemeyi tercih etmektedir. Her insan çiğköftesi ile beraber yediği yeşilliklerin tamamen olmasını ister. Bu sayede taze yeşillikler ile çiğköftenin muhteşem tadını bir arada yaşayabilirsiniz. Ayrıca çiğköfte denildiği zaman akla gelen ayran ve şalgam suyu da damak tadınızı tamamlama konusunda büyük bir yardımcıdır. İsteğinize göre çiğköftelerinizi bol nar ekşili veya bol acılı yiyebilirsiniz. Kendi damak tadınıza hitap eden bir çiğköfte yemek için daha fazla beklemeden sipariş verin ve aradığınız lezzete kavuşun.

blank blank blank blank blank blank blank

HIZLI BAYİLİK BAŞVURU FORMU

    Neden Hacıalioğlu Çiğköfte
    ULTRA LÜKS BAYİLİK PAKETİ

    20.000 TL'lik çiğ köfte bayilik paketine ek
    mısır makinesi, çay kazanı, derin dondurucu
    tatlı dolabı, özel tabela

    Facebook Instagram Youtube Youtube

    Gözlerini dünyaya yeni açan bir bebeğin bile delikanlı olmasına yetecek tam "10 yılı azimle tamamladık"

    Kolay olmadı küçücük bir dünyadan çıkıp Hacıalioğlu markasını Türkiye'nin 500 noktasına ulaştırmak.
    Elbette zor oldu yabancı memleketlerde şanlı bayrağı dalgalandırmak. Ama inandık, birlikte başardık...

    Yola birlikte çıktığımız ve yolda karşılaştığımız tüm dostlarımıza selamlar olsun. Bu gurur hepimizin...

    Yönetim Kurulu Başkanı
    HEMEN ARA 0552 343 34 34
    Tıkla Ara
    Hemen Ara