Et suyu, bulyon, çin tuzu, msg, soya yok

Vazgeçilmez bir lezzet çiğköfte

Günümüzde insanların yedikleri içtikleri şeylere oldukça dikkat ettiği tartışmasız bir gerçektir. Özellikle dışardan yemek söyleyen insanlar için çok önemli olan bu durum dünyanın her yerinde aynıdır. Türklerin geçmişten beri vazgeçemediği bir lezzet olan çiğköfteler. Türkiye dışında da birçok ülkede yaygındır. Bayilikte Almanya’nın büyüyen Franchise gıda firması Hacıalioğlu çiğköfte temiz olması ve lezzetli olması ile birçok insan tarafından tercih edilmektedir.

Geleneksel tatları keyifle yiyin

Çiğköfte, ülkemizde geçmiş zamanlardan itibaren severek yenilen yiyeceklerin başında yer almaktadır. Güneydoğu Anadolu bölgesinde ortaya çıkan ve ardından dünyaya yayılarak kendini sevdiren bu yiyecek insanların damak tatlarına göre şekillendirilebilir. Kimi insanlar acılı severken kimileri ise ekşi sevmektedir. İsteğinize göre de etli veya etsiz yapabileceğiniz çiğköfte satışları tamamen malzemeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

İçinizin rahatlığı için

Son zamanlarda birçok satıcı insan sağlığını hiçe sayan malzemeler kullanarak çiğköfte satışlarını gerçekleştirmektedir. Sizler de hem sağlınızı hem de maneviyatı düşünüyor iseniz tamamen helal olan çiğköftelerimizin tadına bakmak için daha fazla beklemeyin. İnsan sağlığı ilk planda tutularak tamamen temiz ortamlarda yoğurulan çiğköfteleri isteğinize göre lavaşın arasında veya marulun arasında da yiyebilirsiniz. Ayrıca seçeceğiniz şalgam suyu veya ayran da sizlere eşlik edecektir. Her insan yediği yiyecekten tat almak ister. Sizler de bu isteğinizi gerçekleştirmek için daha fazla beklemeyin ve hemen siparişinizi verin.

blank blank blank blank blank blank blank

HIZLI BAYİLİK BAŞVURU FORMU

    Neden Hacıalioğlu Çiğköfte
    ULTRA LÜKS BAYİLİK PAKETİ

    20.000 TL'lik çiğ köfte bayilik paketine ek
    mısır makinesi, çay kazanı, derin dondurucu
    tatlı dolabı, özel tabela

    Facebook Instagram Youtube Youtube

    Gözlerini dünyaya yeni açan bir bebeğin bile delikanlı olmasına yetecek tam "10 yılı azimle tamamladık"

    Kolay olmadı küçücük bir dünyadan çıkıp Hacıalioğlu markasını Türkiye'nin 500 noktasına ulaştırmak.
    Elbette zor oldu yabancı memleketlerde şanlı bayrağı dalgalandırmak. Ama inandık, birlikte başardık...

    Yola birlikte çıktığımız ve yolda karşılaştığımız tüm dostlarımıza selamlar olsun. Bu gurur hepimizin...

    Yönetim Kurulu Başkanı
    HEMEN ARA 0552 343 34 34
    Tıkla Ara
    Hemen Ara